), progress;}body, a, a:hover {cursor: url(
Free Mouse Cursors at www.totallyfreecursors.com
), progress;} -->

Wednesday, February 2, 2011

Ketawa Sejenak

Best Blogger Tips
here we go!
masa kita kecil2 kan.. otak pon masih kecil..pemikiran pon mesti la kecil
yela budak2 baru nak kenal dunia..
pelbagai ragam bila berada dalam dunia kanak2 ni
ada sesetengah tak suka pergi ke sekolah..sebab dia suka create masalah
dan ada yang suka pergi sekolah..sebab maybe dia matured dari kawan2 yang lain cikit

bila exam, ada sesetengah student ( kanak-kanak) x tahu nak jawab soalan ..maybe dia rasa exam tu x penting kot
mungkin juga mereka ni sengaja nak bg cikgu naik hangin+ketawa
tp pada ak
aku just nak ketawa sahaja
sb ak dulu ada penah buat mcm ni
hahahahahahahahaha~!!
aku merayu mintak cg tolong bg markah even aku jawab merepek tok soalan tu..huhu


nie sample yang ak jumpak kat dalam internet cara kanak2 ni nak menjawab exam, or soalan yang diberi oleh cikgu mereka



























haha...lucukan??
tu la budak2...nak main banyak
tp hasil mereka ni ada yang kreatif2.. mesti bla besar
mereka ni jd artist :)

harap korang ceria selalu
kadang2 benda macam ni bila kita tengok bleh watkan hilang rasa tension
 kan???










3 comments:

Cik Ungu Violet said...

LOL, ada gak macam ni ek. :D

AIMAN said...

lawak gila ah yg lukis organ tu.. mmg tekanan la student tu

Farah Wahida said...

biasala tu aiman... orang kretif... x da benda nak wat dah...haha..cher kau lak...kalo stress mesti hantuk kepala atas meja an??haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...