), progress;}body, a, a:hover {cursor: url(
Free Mouse Cursors at www.totallyfreecursors.com
), progress;} -->

Tuesday, January 17, 2012

menyesal x ada guna

Best Blogger Tips
asalamualaikum... ha,hri nie ak betol2 stress,sb aku x dapat jawab ngan sempurna soalan2 masa exam static n dynamic td.. hurm, td ak tidoq pastu tetiba solution tok solan yang ak ragu2 ngan jawapan tu muncul dalam ingatan ak..hah! memang ak salah la pon jawab ! adoi.. soalan yang ak rasa ak dapat selesaikan pon da salah.. apatah lagi soalan yang ak xdapat jawab tu. astafirullah... kenapa la tetiba solution tu muncul tetiba lak timbul time2 ak nak amek paper lagi niee.. ni membuatkan ak double stress.. aku mcm nak nangis sepuas2 tp mcm budak2 la pulak.. so,ak nangis dalam hati dan tumbuk pipi ak sekuat2,baru padan ngan ak nie... besa sangt!

then, rasa gemuruh menyelubungi ak.. ak terus capai calculator n kira markah paper tadi.. tolak2... haih, 42/100 ja?? pastu tambah ngan carry mark n soft skill... tolak tambah memang aku atas pagar la jawabnya... tp realiti antara atas pagar or fail.. im really2 sad right now,cause im struggle mcm nak gila.. pastu exam mcm nothing ja dalam mind ak.. apa hal eh?? ap hikmah dia?? who knows, either ak pon x taw.. hanya ALLAH ja taw.. ak hanya bertawakal kepadanya..

rasa bersalah dalam diri lagi membuak2 bila teringat mak ayah kat kampung,tok2 ak kat sana.. adik2 ak kat sana.. da la dok jauh dari mereka.. lau ak gagal mcm nie.. its nothing if im stay here!wat malu muka ja..  serius ak rasa bersalah gila2 tahap gaban niee.. guidance ak pon x da untuk nak guide ak hidup kat bandar nie.. im standing with my own feet..n this my result... apa pon x bleh! ak hanya menghabiskan duit keringat mak ayah ak ja la mcm nie.. punya la depa cari duit untuk sara ak,tp ak x da ehsan pon untuk depa.. :(

aku nak menyesal pon x da guna dah.. ak hanya mampu berserah kepada Allah moga apa yang ak hajati temakbul.. lulus saja ak mintak.. x mintak lulus ngan cemerlang pon subjek dynamic tu..at lease aku dapat imbuhan jugak dari apa yang ak usahakan nie..

doakan ak ya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...