), progress;} body, a, a:hover {cursor: url(
Free Mouse Cursors at www.totallyfreecursors.com
), progress;} -->

Tuesday, January 25, 2011

kemalasan diri

Best Blogger Tips

Online Now Icons



sekembali lagi ak di sini

patutnya esok semua kelas perlu dibatalakn dari pagi sampai kul 1 tgh sb ada hari inovasi dan kualiti..
first2 rasa excited gak laa... sb x der kelas time pagi tu..leh laa ak melabur saham tido sampai cukup.. huhu..


...tetiba pulak.. kawan ak ni... noor azleen cakap kata kelas en hasri ada :( jd harapan tinggal kenangan ja..adess!
melepas ak nak tido over dose !!
tp x pa
glitter-graphics.com..ak pilih untuk pegi kelas en hasri esok.. taw sebab ap?? sb aku rajin largh..haha ( pulun sangt )

xda..senarnya..aku terpukul ngan video AKHLAK MULIA.. kemarahan ak.. betukar pada keinsafan.. hehe

tengok!! manusia cepat berubahkan??
so perbanyakkan la diri dengan memahami islam :) nescaya kita x kan lari dari landasan Nya.. marilah kita bersama-sama dongakkan kepala ke langit biru, tundukkan wajah ke bumi yang hijau. Saksikanlah kilauan mentari, percikan cahaya bulan dan bintang. Langit yang dijadikan-Nya tidak bertiang, gunung-ganang tidak berpancang. Usah terlena dibuai keindahan dunia, sesungguhnya pada segalanya itu terkandung pengajaran..

so don't be lazy yaa farah!!

6 comments:

fakier said...

XPA..P JA LA KLS 2..BKN UTK ORG LAIN..UTK FARAH JGK..HAHAA

ezaty said...

glitter tu ley edit supaya nmpk lg kemas.tq. :)

farah wahida said...

din : haha...kelas tetiba cancle lak
ezati.. tq 4 advising me..tp taw x wat gena?? sy x bpa reti sngt pon

ezaty said...

farah : just edit kat 'Edit HTML' sebelah 'Compose' masa karang blog. agak complicated sikit kat situ tapi membantu untuk cantikkan page blog.tq :)

farah wahida said...

zati!! ang ka...aku nie..farah kwan ang

ezaty said...

kenal la. hg miss farah. aku follow hg dari facebook lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...