), progress;}body, a, a:hover {cursor: url(
Free Mouse Cursors at www.totallyfreecursors.com
), progress;} -->

Thursday, January 27, 2011

happy birthday to you!!

Best Blogger Tips
pada malam 25/1/2011
aku ngan certain rakan kongsi idea nak pekenakan membe ak sempena celebration birthday dia yang ke-21 pada 26/1/2011 tepat 12.00 am..
wah! dia tuwa pada ak laa...hehe..even dia punya pangai mcam budak2 compair ngan ak..ak stay nak cakap dia tuwa jugak! huhu...sori che pipah :)
walo celebration dia x seberapa..tapi ak puas hati sebab keinginan kau nak dapat kek dari secret recipe dah termakbul..tambah2 dapat favorite kek kau tu "chocolate chip walnut " senyum x lekang betol..suka la tuh! huhuh
patot perancangan nak pekena kau malam tu mcm lain..disebabkan ada la pulak pejumpaan ngan resident ,plan da betukar ke plan B .. huhu
tp plan B kami tu..seakan2 x menjadi sebab kau tu lapar awal sangat!! eee...geram ak..huhu
ptot umi ngan kami ni.. nak baling tepung time ko amik nasik kat garaj tu..sb nak jaga kebersihan..kang president junio kita marah lak t..cakap "apa la..taw la da budak part 6.. x leh jaga etika ka sebagai orang tuwa?? " huhu kang kita yang malu..
lain la mcam sem lepas..kena marah pon dengan budak sebaya kita..xda la rasa malu sangat walo jadi cleaner sementara.. huhu!
engat x?bez betoi pagi tu..mop lantai..cuci pintu.. cuci longkang..hai..marah makcik cleaner tu sb kita wat hal malam tu..hihi

berbalik kembali pada pokok..last2 kami sepakat nak ajak ko pegi kat gazebo kolej..tapi pecah gak peluh..nak pikir sapa yang nak belakon depan ko nie..last2..PINA setuju nak play that action!
lantak la dia nak wat gena..asalkan kau turun gak kart gazebo tu..
(kau wat pa time tu?? tido?? sebab merajok xder orang wish kat kau ker?? hehe) kami ingat lah date birth kau tu!
time tu..pina berjaya ajak kau turun ke sana..kami da siap ngan senjata kami ni.. nak bom kan kau!
biar padan muka..dulu pekena orang sangat..nie dia lak yang kena balik.huhu...tp kau kena rasa bersyukur sb kami x kenakan kaw kaw..sb takot jadi isu president junior nanti..kang x pasai2 kena tahan result exam ! haha
ak taw kau mesti excited bila nampak kek tu kan?? tergamam an an an?? hehe..
waima sekali pon ak suka kalo kau rasa terharu..
untuk pengetahuan kau.. bkan la ak yang belikan kek tu sebijik..aku join venture ngan umi hamizah,umi fiqah,fiqah n nyonya..biasa laa..x mampu ak nak beli sebijik..lain la duet PT ada dalam bank :)
harap harap kau gembira dikala birthday kau tu.. aku nak kau senyum macam ni
hehe...jagan marah ya ! t lagi la cepat tuwa



Nie la che pipah kita bila senyum malu2! happy birtday my lovely friend..

moga kau bejaya dalam hidup,dapat rezeki murah,dan mendapt hidayat dari NYA....ingatlah ak sentiasa..walo nanti haluan kita mungkin berbeza..x semestinya perhubungan kita nie akan lupus begitu sahaja..ingat aku sentiasa ya pipah..!!
dan x lupa jugak yang join celebration ni..tima kasih banyak2.. kalo sempat sem ni..insyallah..ak join pulak yang korang punya : )










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...