), progress;} body, a, a:hover {cursor: url(
Free Mouse Cursors at www.totallyfreecursors.com
), progress;} -->

Sunday, January 23, 2011

TRADISI KELUARGAKU :)

Best Blogger Tips
SEMUA NI ADIK BERADIK AK

PULUN BERATUR MCM NAK BELI TIKET..PADAHAL NAK MINTA APUN AJA..NAMPAK SANGAT BANYAK WAT DOSA..HUHU



Nie dia asam garam keluarga ak..bila raya saja...semua bju nak sedondon..nak dijadikan cita.. habis satu kampung nak ikut trend mcm kami ni.. tp apakan daya..last2 anak2 x nak bju serupa..sb rasa mcm boria lak..hik3x~ tp keluarga ak x kisah..org kedah kata, " kot mana pon x pa,janji ad baju time raya.." ..tu la trade mark keluarga aku.. dr aku baby sampai 'tua bangka' stay use this tradition.. seronok sebenarnya berkeadaan macm ni..orang suka tengok..tp x semua ak rasa nak puji cara pemakaian kami ni.. ader gak ak terdengar, orang cakap kami ni

mcm Boria..
kolot la cara pemakaian ni..
mcm xder choice nak pilih kain..
save duet buat bju seniri.. isk2..

manusia ni x pnah lari dari mengkritik orang yer..aku pon x paham...
whatever la org nak judge mcm mana pon..yang pasti kami satu family happy berkeadaan mcm ni (^_^)Y

4 comments:

dylli said...

gila best!
tak sangka satu family bersepakat membawa berkat.
heee..
lawa rumah ang. :)

farah wahida said...

hayoo.. tu la..aku kelua2 dr perot.. mcm ni la keadaan time raya.. tp x taw laa...ak rasa time ak kawin ni... jgan serupa sudah..nanti xdapat nak beza sapa pengantin.. hakzz .. itu ak x leh terima ;)

jelah said...

sedondon.....cm family ak gak....bile pkai sedondon snag nk knal ni ank sape...

farah wahida said...

huhu... tu lagh.. nasib baik la keluarga kita x der yang cerewet mewet...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...