), progress;}body, a, a:hover {cursor: url(
Free Mouse Cursors at www.totallyfreecursors.com
), progress;} -->

Tuesday, December 27, 2011

good luck in exam

Best Blogger Tips
aslamualaikun,nie da kul 3 pagi da..ak masih x tidoq2 lagi.. this week is study week and need us to make our own preparation before seating final exam 4 haribulan 2 nie! tapi ak x start2 lagi.. padahal sblm study ada ja asignment yang perlu dihantar sebelum exam pon x buat2 jugak.. hai RALIK farah ... HANG RALIK... exam da DEKAT OI!!  jap g mula la mengelabah mcm ayam berak kapur.. huhuhu...

sebenarnya ak bosan la,mood nak buat kerja n study ne belum sampai lagi..maybe akan sampai bila ak rasa masa tu benar2 kat ujung tanduk.. lagipun ak x sihat sangt minggu nie..huhu.. ak try nak belajar edit gamba guna photoshop.. tp hampeh! 2 jam ak mengadap photoshop xda effect pon.. yang ada pon ak leh wart gambaq tu appear mcm paint color.. tp x pandai nak tukaq2 kaler.. huhu ..tp x pa.. ak cuba lagi.. ak senarnya minat bila tngok orang buat gamba doodles nie.. pastu depa wart edit2 kat gamba tu tambah colour. sumpah comel2 kot..

last2 ak give up!! penat la mcm nie.. belajq x reti2 :( nanti la ak berguru ngan orang yg profesional cikit.. baru la x membuang masa lau merobek sorang2 guna software tu :)
pastu ak terpikir pulak.. ak nie suka nak wish2 kart orang sempena nak menduduki exam bulan depan nie.. tp  aku nak wart ngan cara aku sendiri.. n hasil tangan ak sendiri.. then ak pon buat la keputusan.. guna software photoscape yang selalu ak guna tu.. sb tu ja yang ak paham cikit2.. haha

nie la hasil dia.. tada!!

ungu juga ak pilih an?? nak wart mcm mana da minat kaler tu.. hehe
aku nak dedikasi kart kawan2 ak x kira kat mana2 yang nak amek exam tu .. good luck ya.. 


kepada classmate2 ak, bekas2 calssmate ak masa kat diploma tu, eh orang rumah ak..lupa lak.. ely n fifah kawan sekolej ak kart arau tu ( yang mana sambung degree) kawan sepermainan ak, kawan kepada kawan ak , kawan kepada kawan kawan ak, semua2 sekali harap boleh jawab exam nie dngan jaya ya

(p/s : perasaan berdebar2 sampai ak pon rasa pelik senarnya.. harap2 ak mampu jawab nanti.. ak x nak sejarah hitam ak mai balik semasa ak di sem 3 diploma.. AKU TAKOT subjek STATIC & DYNAMIC n INDETERMINATE STRUCTURE,..waaaaaWaaaaaaWaaa)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...